häät · kuulumiset

Tervetuloa ikioman blogini pariin!

Apua. Tosi jännittävää aloittaa oikeasti tämä kirjoittaminen. Tuntuu niin oudolta, mutta samalla hyvältä, koska luonteelleni ominaiseen tapaan tätä blogia on suunniteltu ja harkittu pitkään ennen kuin lopulta aloitin kirjoittamisen. Nyt kun häihin on enää pari päivää alle kaksi vuotta, on kuitenkin aika julkaista tämä. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron syitä siihen, miksi tämä blogi perustettiin. Kerron myös vähän, mistä tämä blogi kertoo ja mitä teille lukijoille on luvassa.

Koen, että blogillani ei ole varsinaista genreä. Itse luokittelisin sen lifestyle-blogiksi ja pidän sitä vähän päiväkirjamaiseen tapaan asioista, jotka minua kiinnostavat, inspiroivat tai sattuvat vain sillä hetkellä kutkuttamaan kirjoitushermojani. Ensisijainen syy tämän blogin aloittamiseen ovat kuitenkin häät. Menin pääsiäisenä kihloihin poikaystäväni kanssa ja tiesin jo sitä ennen, että haluan kirjoittaa häistämme ja niiden suunnittelusta kaikille kiinnostuneille. Ne jotka minut tuntevat tietävät minun olleen hääintoilija jo nuoruusvuosistani asti. Joten tiedossa on ennen kaikkea häähöpötystä ja hääaiheisia vinkkejä.

Pidän myös paljon reissaamisesta, joten se tulee varmasti näkymään jonkin verran täällä blogissani. En koe olevani ammattilainen matkustamisen suhteen ja tunnen monia, jotka ovat matkustaneet paljon enemmän kuin minä. Mutta nautin kuitenkin uusien paikkojen tutkimisesta ja on todella kivaa jakaa kokemuksia paikoista, joissa olen käynyt. Minusta tuntuu, että hyviä reissuvinkkejä on joskus vaikea löytää sellaisista kohteista, jotka eivät ole jokaisen reissaajan top 10:ssä. Erityisesti reissuvinkeissä näkyy toinen intohimoni häiden suhteen eli instagram. Vinkkini siis keskittyvät näiden “insta worthy” -paikkojen löytämiseen ja kuvaamiseen.

Vielä yksi syy blogin perustamiseen on jo edellisestä kappaleesta pääteltävissä oleva valokuvaaminen. Tässä asiassa olen ennen kaikkea vielä todellinen amatööri, mutta otan siitä huolimatta paljon kuvia ja nautin kuvien selailusta, muokkaamisesta ja jakamisesta. Mikään ei ole hauskempaa kuin uusien ja täydellisten kuvauspaikkojen etsiminen. Kuvista saan lisäksi inspiraationi häihin, asukokonaisuuksien luomiseen ja diy-projekteihin. Kuten arvata saattaa, paras työkaluni tähän on Pinterest.

Joten näiden tervehdyssanojen saattelemana, vielä kerran tervetuloa rakas lukija! Luvassa on hääsuunnittelua, matkustamista ja juttuja minun elämästäni kauniiden ja joskus vähemmän kauniiden kuvien saattelemana.

Mukavia lukuhetkiä!

Rakkaudella, Venla

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s