häät

5 kuukautta häihin

Paljon on saatu jo aikaiseksi, mutta paljon on vielä tehtävää. Välillä on hankalaa pysyä kärryillä siitä, mitkä hoidettavat asiat ovat kiireellisimpiä, kun koko ajan pelkää unohtavansa jotain. Listoista ja plannereista ei ole nyt apua vaan on pakko ajatella puhtaasti maalaisjärjellä soveltaen listoja juuri meidän häidemme aikajanaan sopivaksi. Onneksi tämä kirjoittaminen helpottaa hieman.

Viime kuussa asiat ovat edenneet enemmänkin taustalla ja meidän on pitänyt vain odotella vastauksia ja ratkaisuja. Kutsukortit ovat tulossa, häämekko on valmistumassa, morsiusneitojenkin mekkojakin on metsästetty ahkerasti, kasvohoidot aloitettu ja sormuksia odotellaan edelleen. Viime kuuhun on siis sisältynyt paljon sähköpostien lähettelyä ja netin selaamista.

Tämän kuun ensimmäiset tehtävät ovat alusvaatteiden löytäminen häämekon alle ja miesten pukusovituksessa käyminen, jotka molemmat pitää hoitaa alle viikon päästä. Odotan todella innolla, että pääsen näkemään miehet puvuissa ja miettimään heidän asusteitaan. Samalla odotan että saisimme vastauksen siihen, mitä oma puoliskoni hääseurueesta laittaa päälleen. Meillä on ollut paljon suunnitelmia sen suhteen ja asia on edennyt suurin harppauksin. Nyt vain toivotaan että saataisiin vihdoin päätös tälle metsästykselle ja stressille.

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla on myös meidän deadlinemme hääkutsujen osoitteiden ja tekstien päättämiselle. Sen perusteella kutsut voidaan viimeistellä ja saamme kutsut ajoissa, jotta ne voidaan lähettää maaliskuun loppuun mennessä. En malta odottaa, että pääsemme näkemään kutsut! Se tulee olemaan ensimmäinen konkreettinen ja valmis asia hääsuunnittelussamme. Hääkutsujen lähettäminen tarkoittaa myös sitä, että hääsivusto pitäisi pistää pystyyn mahdollisimman pian. Koska kävin juuri läpi suuren muutoksen blogissani, tiedän miten iso homma meillä on edessä. Siksi olen lykännyt sitä jo jonkin aikaa.

Tavoitteena on, että häämekkoni tulisi valmiiksi jo tässä kuussa. Se tarkoittaa siis sitä, että myös kaikki asusteet voi hommata pukuun sopivaksi. Erityisesti kengät olisi hyvä olla, jotta lopullinen helman mitta olisi tiedossa. Huntuakin voisi alkaa etsimään ja miettimään, mutta sillä ei ole vielä kiire. Jossain vaiheessa olisi mukava käydä korukaupoissa kiertelemässä mieluisia korvakoruja, jotka sopivat tulevaan sormukseeni. Toivottavasti saamme nähdä myös teetetyt sormuksemme pian.

Maaliskuussa on tulossa tapahtuma, jota odotan suurella innolla! Meidät on kutsuttu hääpaikallemme Hirvihaaran kartanoon häämenun maistelutilaisuuteen. Mukaan lähtee meidän lisäksi kaasoni ja hänen miesystävänsä, jotta hekin pääsevät sanomaan mielipiteensä ruoasta. Olen kuullut pelkkää hyvää kartanon ruoista ja uskon että lähdemme tilaisuudesta vatsat pullollaan maittavaa ruokaa.

Kuun puolivälissä menemme taas käymään kotona pohjoisessa, sillä Samun ystävä menee naimisiin. Ihana päästä fiilistelemään välillä toisten häitä! Ja ihana päästä irti tästä meidän hääkuplasta ja pääkaupungin hektisestä elämästä.

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s