kuulumiset

Lyhyt elämänkerta ja viimeaikaiset kuulumiset

Synnyin Raahessa keväällä 1995. Kaikille tietämättömille tiedoksi: Raahe on Pohjois-Pohjanmaalla noin 75 km Oulusta. Olen siis asunut lähes koko elämäni Oulun seudulla lukuunottamatta opiskeluvuosiani Rovaniemellä ja kulunutta puolta vuotta. Opiskeluni kesti kolme vuotta Lapin yliopistossa, minkä jälkeen valmistuin taiteiden kandidaatiksi. Opiskeluni ensimmäisenä vuonna tapasin kihlattuni Samun. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta jo lyhyen ajan jälkeen molemmat tiesimme, että ”Se Oikea” oli löytynyt.

Minä ja Samu vappuna

Muutin yliopiston jälkeen heinäkuussa 2017 yhteen Samun kanssa ihanaan Oulunsalossa sijaitsevaan upouuteen rivitalokolmioomme vuokralle. Perheemme sai lisäystä ihanan Pepe-koiramme tullessa taloon elokuussa. Pepestä on tullut mamman rakas karvalapsi, joka tepsuttelee aina perässä joka paikkaan. Vaikka koitan kyllä kovasti olla hemmottelematta sitä liikaa.

SONY DSC

Elämämme muuttui radikaalisti, kun joulukuussa Samulle ilmoitettiin pääsystä työharjoitteluun ulkomaille. Pitkän ja hartaan keskustelun jälkeen päätimme, että Pepe jäisi Suomeen siskolle hoitoon ja minä lähtisin mukaan viisi kuukautta kestävälle harjoittelulle. Niimpä suunnaksi tuli Euroopan pankkivaltio Luxemburg. Elämästämme Luxemburgissa kerron varmasti lisää myöhemmissä postauksissa. Se oli meille molemmille hyvin opettavaista ja tapahtumarikasta aikaa. Menimme maaliskuun lopussa Pariisissa kihloihin ja siitä eteenpäin aloin suunnitella tämän blogin aloittamista. Varsinainen hääsuunnittelu on kuitenkin alkanut vasta nyt, kun palasimme Suomeen kesäkuun lopussa. Ja täytyy myöntää, että koko elämä pyörii nyt häiden järjestämisen ympärillä.

Heinäkuu kului matkatessa ympäri Suomen. Yhdessä ja erikseen olemme ehtineet käydä yhteensä neljällä eri mökillä, matkustaneet pohjoisesta etelään, Rovaniemeltä Helsinkiin sekä idästä länteen, Kuusamosta Ouluun. Olemme käyneet Porissa ja Kuopiossa. Urheiltua on tullut vaeltamisen, koskenlaskun, frisbeegolfin, uinnin ja lenkkeilyn muodossa. Tulihan tässä rikottua oma juoksuennätyskin, 9 kilometriä putkeen!

SONY DSC

Odotan jo innolla paluuta arkeen ja asettumista takaisin omaan kämppään. Arki täyttyy Pepen karvoista, hääunelmista ja leffailloista kotisohvalla kun ulkona alkaa taas hämärtyä. Syksy kun on lempivuodenaikani. Toivottavasti olette yhtä onnellisia syksyn saapumisesta kuin minä.

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s