häät

11 kuukautta häihin

Kesä alkaa olla lopuillaan ja siirrytään taas eteenpäin häiden järjestämisen aikajanalla. Koska aika on rajallista, meidän täytyy tehdä lista hoidettavista asioista taas syyskuulle. Näin kaikki ei jää viime tippaan vaan ehdimme rauhassa hoitaa asioita pois alta. Mutta mitkä asiat ovat tämän kuukauden to-do-listalla?

Elokuussa saimme listalta tehtyä kaiken tarvittavan, joten onneksi niitä ei tarvitse enää lisätä listaan. Meillä on siis nyt kampaaja, meikkaaja ja bändi varattuna. Seuraavaksi tärkeä asia olisi saada vihkipappi varattua. Vihkipapin varaaminen voi olla niinkin yksinkertaista, että soittaa oman seurakuntansa kirkkoherranvirastoon. Minulle on kuitenkin tärkeää tuntea oma vihkipappi edes jotenkin, joten haluan tutustua Töölön seurakunnan pappeihin etukäteen. Viime kuussa emme saaneet tätä asiaa eteenpäin ollenkaan, joten olisi aika tehdä asialle jotain. Paras tapa tutustua pappeihin on tietenkin käydä Töölön seurakunnan jumalanpalveluksissa tai muissa kirkon järjestämissä tapahtumissa. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus yhdistää vierailu Temppeliaukion kirkkoon, jonka olen halunnut nähdä siitä asti, kun muutimme Helsinkiin.

Olen myös ahkerasti tutkinut Instagramissa floristeja pääkaupunkiseudun alueella ja olisi aika myös ottaa yhteyttä suosikkeihini. Kahdelle floristille olen jo jättänyt yhteydenotto- ja tarjouspyynnön, koska huomasin että tässäkin asiassa olisi kannattanut olla jo liikkeellä. Etsimme kuitenkin myös vielä varavaihtoehtoja. Floristimme olisi vastuussa lähes kokonaan juhlatilan koristuksesta, sillä ainakaan tällä hetkellä juhlatilaan ei ole tarkoitus tulla kukkien lisäksi muuta kuin kynttilöitä. Tilaamme floristilta myös morsiuskimpun, pienemmät kimput kaasoille ja morsiusneidoille sekä vieheet sulhaselle, bestmanille ja sulhaspojille.

Lopullinen päätös floristista on siis todella tärkeä, koska se vaikuttaa koko häiden yleisilmeeseen niin paljon. Löytämäni kaksi vaihtoehtoa ovat kuitenkin molemmat aivan erinomaisia, joten valinta niiden väliltä tulee olemaan vaikea. Toivotaan että meidän hääpäivämme on heillä vielä vapaana enkä ole liian myöhään liikkeellä.

Häämekon kanssa haluaisin edetä hieman tässä kuussa, koska olen nähnyt siitä liikaa jo painajaisia ja mekkoasia stressaa minua selkeästi. Kävin elokuussa sovittelemassa mekkoja Lahden Morsiuspukuliike Josefiinassa, White Dress -hääpukuliikkeessä ja Seremoniassa. Päivä oli menestyksekäs, sillä löysin kaksikin mekkoa joihin ihastuin. Haluan kuitenkin odottaa, että kaikki ensi vuoden mallistot ovat saapuneet, ennen kuin lähden sovittelemaan lisää mekkoja. Tämän vuoksi voi olla, että pääsen taas sovittelemaan vasta lokakuussa. Samalla käyn kokeilemassa uudestaan suosikkimekkojani, jotta varmistun valinnastani ja voin tehdä lopullisen päätöksen.

Olemme saaneet myös käyttöömme siskon auton, jota aiomme lainata juhlapaikalle vierailemiseen. Käymme vähän suunnittelemassa juhlatilan asettelua ja ottamassa kuvia, jotta voin vihdoin paljastaa teille missä meidän hääjuhlaa vietetään!!! Tähän liittyen voimme vierailun jälkeen myös ottaa yhteyttä kalusteiden vuokraajiin, jotta pystymme suunnittelemaan tilan kokonaisilmettä. On ihanaa, kun hääjuhlan kokonaisilme alkaa vähitellen hahmottua!

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s