häät · kauneus

Superihana kauneuden liike Helsingissä

Vihdoin sain suuren taakan pois harteiltani ja varasin itselleni sekä morsiusseurueelleni kampaajan ja meikkaajan hääpäiväksi. Jos olet seurannut blogiani jo jonkin aikaa, olet ehkä huomannut miten suuri huolenaihe hääpäivän hiukset ja meikki ovat minulle olleet. Loppujen lopuksi päätin mennä valinnalla, jonka olin alitajuisesti tehnyt Instagramissa jo aikoja sitten. Meidän hääpäivän kaunistautumisesta vastaa siis ihanat Lyreilian naiset Laura Pensasmäki ja Nelli Ruhanen!

Hassua oli, että olin seurannut Lauran yritystä Lyreiliaa ja Nelliä Instagramissa jo ennen kuin naiset ilmoittivat yhdistävänsä voimansa. Kaikki näiden naisten taidoissa ja kädenjäljessä ihastutti minua ja uskoin heidän olevan oikea valinta meidän häätoimijoidemme tiimiin. Mutta kuten kaikissa isoissa päätöksissä, en voinut olla varma ennen kuin olin varma. Onneksi mahtava tilaisuus varmistua aavistuksestani ilmeni kuukausi sitten Lyreilian Instagramissa.

”Ennen” Kuva: Laura Pensasmäki
Inspiraatiokuvani unelmien kampauksesta Lähde: Pinterest

Nelli postasi lomallaan Instagramiin ehdotuksen, jossa hän voisi toteuttaa ihmisten hiuksiin heidän unelmiensa kampauksia. Olin todella innoissani tästä mahdollisuudesta, joten osallistuin heti ja lähetin kuvat omista hiuksistani sekä unelmieni kampauksesta. Tämä unelmieni kampaus oli kuva upeasta kiharaisesta nutturasta, joka oli yksi inspiraation lähde hääkampaukseeni. Olin kuitenkin ajatellut, että hiuksiini ei saisi sellaista toteutettua, sillä ehkä hiukseni olivat liian pörröiset tai lyhyet tai muuten vain tottelemattomat. Onnekseni Nelli valitsi minut yhdeksi laitettavistaan ja pääsin hänen kampaamotuoliinsa. Unelmien kampaus -päivä toteutettiin perjantaina 12. heinäkuuta Lyreilialla. Päivän aikana Nelli laittoi kampauksia ja Laura otti ennen ja jälkeen -kuvia.

”Jälkeen” Kuva: Laura Pensasmäki
”Jälkeen” Kuva: Laura Pensasmäki

Lopputulos oli aivan upea! Ja mikä vielä parempaa, minusta tuntui että meidän kemiamme kohtasivat hyvin ja pystyin täysin luottamaan Nelliin. Koska myös Laura oli paikalla, oli ihana päästä juttelemaan häistä ja kaikesta muusta vierailun yhteydessä hänenkin kanssaan. Kun Lyreilia julkaisi uudet hääpaketit ja varauskalenteri vuodelle 2020, olin nopeasti valmiina varaamaan aikaani. Monet muutkin ovat bonganneet Lyreilian naisten taidot ja heidän kesäkalenterinsa täyttyi todella nopeasti. Kyselyjä oli tullut paljon jo etukäteen, sillä moni muukin halusi varmasti varata juuri heidät hääpäiväänsä.

Varasin Lyreilialta siis itselleni hääkampauksen á la Nelli, mutta myös ripsienpidennykset ja häämeikin á la Laura. Olin jo pitkään suunnitellut, että haluan hääpäiväksi pidennykset ripsiin, sillä haluan ripsien näkyvän selkeästi myös kuvissa enkä halua joutua murehtimaan valuvasta tai varisevasta ripsiväristä. Häämeikin suhteen olen todella tarkka, mutta Lauran kanssa juteltuani sain mielenrauhan ja pystyn luottamaan täysin siihen, että meikistä tulee toiveideni mukainen.

Lyreilia

Varasimme kampaukset ja meikit myös kahdelle kaasolleni ja neljälle morsiusneidolleni. Olimme keskustelleet tästä jo etukäteen yhdessä, sillä ymmärrän että monelle se on iso sijoitus. Tein kuitenkin lopullisen päätöksen varata kaikille kampaus ja meikki, sillä toivon häissämme hääseurueen lookin olevan yhtenäinen ja ammattilaisen tekemä. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettenkö luottaisi kaikkiin ystäviini täysin vaan enemmänkin halusin itselleni mielenrauhan.

Lyreilia

Tänään kävin vielä laittamassa Lyreilialla hiukseni uuteen kuosiin, sillä ne ovat olleet melko heikossa kunnossa viime aikoina. Toiveenani oli siis, että hiukset saisivat takaisin oman luonnollisen värinsä, jotta niitä olisi helpompi kasvattaa häitä varten. Minullahan on ollut jo pitkään suunnitelmissa pitää oma hiusvärini myös hääpäivänä, koska en halua joutua katumaan värjäystä joskus 5 vuoden päästä katsoessani hääkuviamme. Taaskin kerran Nelli teki nappisuorituksen ja en voisi rakastaa hiuksiani enempää. Kiitos ihana Nelli! ❤

Hiukset: Nelli Ruhanen
Hiukset: Nelli Ruhanen

Rakkaudella, Venla

3 vastausta artikkeliin “Superihana kauneuden liike Helsingissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s