häät

Vuoden hääblogi 2020 -äänestys

On taas se aika vuodesta, kun valitaan Vuoden hääblogi. Olen todella otettu, että minut on taas nimetty ehdokkaaksi muiden upeiden hääbloggaajien rinnalle. Voisi kai sanoa, että tammikuu on kaikkien hääbloggaajien vuoden kohokohta. Tämä on sopiva aika pohtia mitä kaikkea bloggaaminen on minulle antanut ja mitä aion tehdä blogilleni tulevaisuudessa.

Kun aloitin hääblogini, tavoitteena oli saada dokumentoitua kirjoitettuun muotoon hääsuunnittelumme vaiheita. Olen haaveillut näistä tulevista häistämme jo todella pitkään, joten oli melko itsestäänselvää, että haluan myös jälkikäteen muistaa kaikki vaiheet. Näinpä tämä blogi on siis perustettu vain minua itseäni varten. On ihanaa nähdä, että joku muukin on saanut siitä inspiraatiota ja minun jaaritteluni jaksavat vielä kiinnostaa.

Hääbloggaamisen myötä, olen päässyt tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. En olisi alussa uskonut, että bloggaajien keskuudessa on näinkin tiivis yhteisö. Häät-median Häät-blogiyhteisön kautta olen tutustunut vielä läheisemmin kollegoihini. On kuitenkin ollut yllättävää, että moni meistä tuntee olonsa silti ulkopuoliseksi ja erilaiseksi. Juttelimme melko vasta muiden Häät-blogiyhteisön jäsenten kanssa siitä, miten useampikin meistä kokee olevansa ulkopuolinen. Uskon vahvasti, että sosiaalinen media aiheuttaa paineita olla samanlainen kuin muut ja se korostuu myös tässä hääblogimaailmassa. Onneksi asioista pystyy kuitenkin avautumaan ja toteamaan, että me olemme kaikki erilaisia ja juuri se on meissä upeinta!

Hääbloggaaminen on ollut todella hyvä työkalu hääsuunnittelussa. Kun häihin on aikaa enää alle vuosi, olen alkanut pitää yllä kuukausittaista to do -listaa. Tällä tavalla joudun miettimään joka kuukausi hoidettavien asioiden listaa kirjoittaessani siitä tänne blogiin. Tietysti minulla on myös oma hääkansioni, jota selaan säännöllisesti ja teen sinne muistiinpanoja tärkeistä asioita. Voin kuitenkin suositella bloggaamista tai vaikkapa hääinstagramin ylläpitämistä oman hääsuunnittelun ajan, jos tuntuu että asioita on vaikea muistaa tai saada aikaiseksi.

Bloggaaminen on minulle myös mukava harrastus. Joskus kun tuntuu, että ajatuksia pyörii päässä liikaa, ne on hyvä kirjoittaa blogiin. Siksi blogissani on myös todella henkilökohtaisia aiheita ja olen kertonut avoimesti myös ahdistuksesta hääsuunnittelun ja rahan suhteen. Tykkään myös paljon valokuvaamisesta, joten on mukavaa päästä jakamaan omia kuviani blogiin. Vaikka ne eivät olekaan ammattimaisia, voin ainakin todeta että kaikki blogin kuvat ovat itse ottamiani. Tuntuu jotenkin henkilökohtaisemmalta jakaa vain omia kuviani postausten yhteydessä sen sijaan, että etsisin kuvia netistä.

Juurikin sen vuoksi, miten tärkeää bloggaaminen minulle on, olen päättänyt jatkaa bloggaamista vielä häiden jälkeenkin. Kirjoitan varmasti monia postauksia käsitellen meidän hääpäiväämme, mutta kuten aikaisemminkin, postaan varmasti myös muista ajankohtaisista aiheista. Todennäköisesti blogin nimi muuttuu hieman, mutta pidän kaiken täällä samassa blogissa. Ei hätää, ilmoitan tästä riittävän aikaisessa vaiheessa, jotta te lukijat löydätte tänne myös sen jälkeenkin.

Vuoden hääblogiäänestys jatkuu vielä tämän viikonlopun ja päättyy virallisesti maanantaina 13.1. klo 12.00. Tästä linkistä pääset äänestämään omaa suosikkiasi! Vuoden hääblogi julkaistaan Love me do -messuilla sunnuntaina 19.1. Kiitos kaikille äänensä antaneille jo etukäteen!

Rakkaudella, Venla

2 vastausta artikkeliin “Vuoden hääblogi 2020 -äänestys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s