häät

Love me do -häämessut 18.-19.1.2020

Pääsy messuille sekä blogimiitin lahjakassi saatu vuoden hääblogi -äänestyksen vuoksi.

Tämän talven Love me do -messut oli pitkään odotettu tapahtuma, sillä asetimme korkeat tavoitteet häiden etenemisen suhteen sille viikonlopulle. Pääsimmekin juttelemaan monien palveluntarjoajien kanssa, pyytämään tarjouksia ja solmimaan sopimuksia. Viikonloppu oli merkittävä myös hääblogimiitin ja Vuoden Hääblogi 2020 -äänestyksen vuoksi. Saimme liput messuille kummallekin päivälle palkinnoksi Vuoden Hääblogi -äänestyksessä 15 parhaan joukkoon sijoittumisesta. Tässä siis taas kerran lyhyt katsaus messuihin meidän näkökulmastamme ja vino pino kuvia.

Lauantai

Tämän hetken tärkein asia meidän hääsuunnittelussamme saatiin hoidettua messuilla! Kyseessä on siis sulhasen ja sulhasseurueen pukeutuminen. Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, meillä oli mielessä valmiiksi tietty tyyli ja mahdollisia pukuvuokraamoja, joista voisimme sitä metsästää. Samun ja seurueen puvut tulevat Gasell GP:ltä, koska löysimme sieltä juuri sellaisen puvun, jollaista olimme etsineet alusta lähtien. Sovimme tapaamisen itse asiassa jo edellisenä viikonloppuna Mennään naimisiin -messuilla, mutta Love me do -messuilla katsastimme vielä juuri meidän suosikkipukumme tarkemmin ja sovitimme takkia päälle. Vierailu Gasell GP:llä on vasta maaliskuun alussa, mutta uskon että kaikki sujuu siellä ongelmitta ja saamme haluamamme puvut vuokrattua.

Kiireellisimmäksi hoidettavaksi asiaksi ovat nousseet kutsujen varaaminen ja tilaaminen. Meillä on ollut tästä alustava suunnitelma jo pidempään, mutta emme ole saaneet aikaiseksi hoitaa sitä kuntoon. Laitoimme asian alulle myöskin edellisen viikonlopun Mennään naimisiin -messuilla, sillä olimme jo aika varmoja tekijästä. Saimme heiltä messujen jälkeen tarjouksen ja nyt on jo varmaa, että meidän kutsumme valmistaa Vuoden häävisualisti -palkinnonkin voittanut Havu ja Helmi! Kutsujen valmistamisen lisäksi tilaukseen sisältyy siis kaikki muutkin paperituotteet ja kyltit. Kerron näistä lisää myöhemmin, kun alkaa olla selvää mitä kaikkea ihanaa meidän häihimme heiltä tulee.

Yksi tärkeimmistä nimenomaan messuille asetetuista tavoitteista oli hyödyntää messutarjouksia ja ostaa molemmille vihkisormukset. Olin aloittanut sovittelun jo aikoja sitten, mutta viime vuoden messujen jälkeen jäin vielä pohtimaan, mitä oikeasti haluan. Näillä Love me do -messuilla otimme asian vakavammin ja päätimme etsiä molemmille mieluisat sormukset. Sovitimme kumpikin todella montaa erilaista ja välillä samanlaista sormusta, mutta kumpikaan ei löytänyt lopulta täydellistä sormusta. Löysimme kuitenkin molemmat itsellemme mieluisan tyylin ja päätimme teettää juuri meille sopivat sormukset.

Valmistajaksi valikoitui Malmin Korupaja, sillä heiltä löytyi molemmille lähes oikeanlaiset sormukset, jotka vaativat vain pieniä muutoksia. Kävimme messujen jälkeen vielä Malmin Korupajan liikkeessä keskustelemassa teettämisestä ja tilasimme kummallekin sormukset sen pohjalta. Koska Malmin Korupajalla ei ole ostopakkoa mittatilauksesta valmistetuissa sormuksissa, voimme rauhassa tehdä päätöksen vasta kun olemme nähneet teetetyt sormukset. Tämä on mielestäni erinomainen palvelu, koska loppuelämän sormusta on vaikea valita näkemättä sitä etukäteen. Sormuksen teettämisessä kuluu noin 4-5 viikkoa, joten vasta sitten pääsemme näkemään sormuksemme.

Näiden asioiden lisäksi katselimme messuilta hääauton vuokraamista, kaasojen mekkoja ja somisteita juhlatilaan. Yksi parhaista ja kiinnostavimmista asioista messuilla oli taas kerran mielestäni kattauskisa, jossa oli mukana upeita luomuksia! Yritysten luomista kattauksista saa paljon inspiraatiota omien häiden kattaukseen, koska se on yksi niistä asioista, joita ei ehkä tule ajatelleeksi ennen kuin vasta lähempänä häitä. Vierailimme lauantaina myös ihanien Nellin ja Lauran LYYLI-osastolla. Sain kauniin kampauksen Nelliltä ja Laura otti minusta ja Samusta yhteiskuvan. Nelliltä sain idean laittaa hääkampaukseen mahdollisesti jonkinlaisen korun sen jälkeen kun huntu jätetään pois. Nyt aion pitää silmät avoinna, jos joku ihana vaihtoehto löytyisi.

Sunnuntai

Hääblogimiittiin oli kutsuttu finaaliäänestyksessä 15 eniten ääniä saanutta blogia. Hääblogimiitti alkoi tavalliseen tapaansa Kovasen kuljestuskyydillä Kiasman edestä sunnuntaiaamuna. Lähes kaikki tulivat kyytiin mukaan ja oli taas todella jännittävää nähdä bloggaajakavereita ensimmäistä kertaa somen ulkopuolella. Osan olin tavannut toki aikaisemminkin, mutta on aina mukavaa jutella heidänkin kanssaan kasvotusten puhelimen sijaan.

Heti ensimmäisenä tervetulosanojen jälkeen pääsimme herkuttelemaan Festa Zannonin valmistamalla brunssilla, mikä tuli todella tarpeeseen, koska en ehtinyt aamulla syödä mitään. Tarjolla oli tällä kertaa lähes täysin kasvispainotteinen tarjoilu jälkiruokineen ja juomineen. Saimme vatsat täyteen ennen siirtymistä yläkertaan, jossa alkoi klo 11.00 kansainvälinen häämuotinäytös. Melkein suoraan sen perään saimme seurata myös kotimaista häämuotinäytöstä.

Muotinäytösten jälkeen meillä oli runsaasti aikaa kierrellä itseksemme messuilla. Edellisenä vuonna meillä oli enemmän yhteistä tekemistä ja vähemmän omaa aikaa. Me olimme Samun kanssa ehtineet kiertää hyvin koko messualueen lauantaina, joten minulle ei jäänyt paljon ihmeteltävää sunnuntaille. Samu liittyi seuraani messuille, koska olimme päättäneet käydä katsomassa vielä tarkemmin Malmin Korupajan malleja. Vaikka emme tosiaan ostaneetkaan sormuksia messuilta, löysimme kummallekin mieluisat mallit.

Klo 15.00 lähdimme takaisin yläkertaan seuraamaan Vuoden hääkampaus -näytöstä, minkä jälkeen palkittiin Vuoden Hääblogi 2020. Vuoden Hääblogiksi valittiin Minttupersikoita ja Proseccoa, onnittelut Sissille! Hääbloggaajien oma valinta oli Hashtag Häät ja kunniamaininnan (valintaperusteena Instagram-tili) oli ansainnut Bridelisa. Onnittelut vielä myös heille! Meidän osiomme jälkeen palkittiin vielä Vuoden hääkampaus -osallistujat ja minun niin upea kampaajani Nelli Ruhanen ylsi toiselle sijalle! Mahtavaa Nelli!!

Lahjakasseissa mukana: Love me do, Change Lingerie, Biozell, Nivea, V10 Plus, Calligraphen, Häät.fi, Leader Foods, Viking Line, Henkell, Urtekram, Joe Blasco ja Avène

Blogimiitin lopuksi palasimme takaisin blogiloungeen kohottamaan maljan palkinnon ansainneille. Saimme mukaan lahjakassin, jossa oli mukana paljon tuotteita useilta eri yrityksiltä. Täytyy sanoa, että lahjakassin sisältö oli tällä kertaa aivan häkellyttävän upea!

Kaikki kuvan tuotteet saatu lahjaksi Love me do ja Mennään Naimisiin -häämessuilta

Viikonloppu oli kyllä todellinen menestys, koska saimme niin paljon häitä eteenpäin, että olen meistä ylpeä. Kiitos siitä kuuluu toki myös upeille yrityksille, jotka auttoivat meitä tässä. Suuri kiitos myös Love me do -messuille kutsusta! Seuraavia häämessuja ei enää ehdi ollakaan ennen meidän häitämme. Saapa nähdä innostuuko sitä silti taas syksyllä messuilemaan. Vinkki kaikille häitään suunnitteleville kavereille: voisin mielelläni lähteä mukaan! 😀

Oma blogini sijoittui Vuoden Hääblogi 2020 -kilpailussa 5. sijalle ja olen todella ylpeä tuloksesta, sillä se on jopa vielä paremmin kuin viime vuonna! Kiitos ihan mielettömästi kaikille ihanille, jotka äänestitte blogiani!

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s