häät

Vuoden hääblogi 2019 -äänestys

Apua! Miten uskomatonta! Minun blogini on ehdolla vuoden hääblogiksi! Kiitos miljoonasti kaikille jotka kävivät ehdottamassa blogiani nimeämisvaiheessa. Olen yksi onnekkaista 20 bloggaajasta, jotka tulivat valituksi ehdokaslistalle. Miten tässä näin kävi?

Jo pelkästään olemalla ehdolla vuoden 2019 hääblogiksi olen saavuttanut tavoitteeni tämän blogin suhteen. Blogini on minulle hyvin tärkeä, sillä haaveilin pitkään bloggaajan työstä ja blogin perustamisesta ennen kuin julkaisin blogini ensimmäisen kerran.

Nuorempana ja joskus vielä nykyäänkin kirjoitan ajatuksiani päiväkirjaani. Blogin kirjoittaminen on luonnollinen jatkumo tälle, sillä kirjoitan blogiini melko avoimesti tunteistani ja elämäni kulusta päiväkirjamaiseen tapaan. Olen ehdottomasti enemmän tunneihminen kuin järki-ihminen, minkä vuoksi ajatukset ja tunteet ovat joskus ihan sekaisin ja tarvitsen tavan päästää kaiken ulos. Blogi on siihen erinomainen väline.

Toinen syy, miksi blogini on minulle niin tärkeä on se, että saan käyttää luovuuttani ja saada sillä aikaiseksi jotain kivannäköistä. Blogini ei ole kovin ammattimainen, mutta tykkään valokuvaamisesta, kuvien muokkailusta ja blogin ulkoasun suunnittelusta ja ylläpidosta. Olen todellinen tumpelo tietokoneen ja tietokoneohjelmien käytössä (erityisesti Photoshopin kanssa minulla on huonot välit, emme tule lainkaan toimeen), mutta pidän sosiaalisen median käyttämisestä ja toteutan itseäni sen kautta omalla tavallani.

Mikään ei voisi olla minulle suurempi kunnia kuin saada olla ehdokkaana Vuoden hääblogi -äänestyksessä! Vaikka olenkin hääbloggaaja, bloggaaminen on minulle nautinnollista ja jatkan sitä vielä varmasti myös häiden jälkeen.

Äänestysaikaa on vielä noin viikon verran 7. tammikuuta asti. Käythän äänestämässä suosikkiasi!

Tästä pääset äänestämään: https://lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeblogi-2019-aeaenestys

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s