häät

Meidän hääkuvaajamme

Voi miten onnellinen olen hänestä ja hänen ainutlaatuisista valokuvaajan taidoistaan! En olisi voinut löytää ketään täydellisempää ikuistamaan meidän hääpäiväämme, sillä hänen kuviensa ilme on juuri sitä, mitä halusinkin. Saanko luvan esitellä: Susanna Nordvall!

Kuinka aloitin valokuvaajan etsimisen?

Heti kun menimme kihloihin, tajusin että on aika alkaa etsimään todellisia hääalan ammattilaisia ja Suomen parhaimmistoa kaikilta mahdollisilta häihin liittyviltä aloilta. Tämä siis käsitti myös Suomen parhaat (hää)valokuvaajat. Koska tykkään itse valokuvaamisesta (vaikkakin olen täysi amatööri siinä), olin erityisen tarkka valokuvaajan etsinnöissäni. Minulle oli tärkeää, että oma mielikuvani siitä, miltä valokuvien pitäisi näyttää, kohtaisi valokuvaajan mielikuvien kanssa. Niimpä lähdin etsimään valokuvaajaa Instagramista. Kyllä, Instagramista. Olen huomannut sen olevan paras tapa löytää hääalan toimijoita. Seurasin kaikkia, kenen kuvat ja profiili miellyttivät silmääni.

Miten päädyin kyseiseen valokuvaajaan?

Pari kuukautta myöhemmin kun olimme päättäneet, että on aika lopulta varata valokuvaaja, selailin Instagramissa seuraamieni valokuvaajien profiileja pohtien mikä niistä sopisi parhaiten meidän häidemme estetiikkaan. Kun minulla oli jo pienoinen käsitys siitä, kenestä pidin eniten, esittelin kuvaajat Samulle. Onnekseni olimme samaa mieltä siitä, että Susanna oli paras kaikista. Silloin minulla oli päällä hääpaniikki, josta kirjoitin aikaisemmin täällä. Tämän seurauksena luulin, että Susanna ei olisi enää edes saatavilla haluamanamme päivänä. Otin paniikissa yhteyttä Instagramin kautta toivoen pikaista vastausta. Ja niinhän Susanna vastasi. Ja oli vapaana!

Miksi Susanna on paras?

Asia on minulle jo itsestäänselvää, mutta avaan asiaa myös hieman teille, jotta näette sen mitä minä. Ensinnäkin Susannan vastaus ensimmäiseen Instagramissa lähettämääni yksityisviestiin oli ihanin ja ystävällisin vastaus koskaan. Olin heti myyty. Ja kun sain kuulla että hän oli vielä vapaana, olin onneni kukkuloilla. Lempiasioitani Susannassa on se, että hän vaikuttaa aidon oikeasti olevan innoissaan juuri meidän häistämme. Tiedän, että valokuvaajana hän kuvaa todella monet häät yhden kesän aikana, joten hän on varmasti saanut nähdä jo monet monet häät. Ja se, että hän jaksaa innostua juuri meidän häistämme, tuntuu todella erityiseltä.

Susanna on myös todellinen ammattilainen. Luotan häneen täysin, joten uskon että hääpäivä tulee sujumaan kaikesta huolimatta täydellisesti, kun minun ei tarvitse huolehtia valokuvista. Tähän liittyy myös kameran edessä oleminen, koska kuten varmasti monia muitakin, minua poseeraaminen hieman ujostuttaa. Ja vaikka emme ole vielä edes tavanneet, uskon että Susannan kanssa on helppo rentoutua eikä kuvattavana oleminen tunnu oudolta tai epämukavalta.

Ihan supermahtavaa on, että meidän koko päivän valokuvauspakettiimme kuuluu myös lahjakuvaus. Olemme Samun kanssa harkinneet uusien kihlakuvien ottamista, mutta jos emme päädy siihen vaihtoehtoon, haluan ehdottomasti käydä ottamassa huomenlahjakuvat. Uskon että se on sellainen kokemus, joka jokaisen tulisi joskus kokea. Ja tämä siitä syystä, että se saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi, seksikkääksi ja rakastamaan omaa vartaloasi. Tai näin olen ainakin kuullut ja odotan sitä innolla…

Sietääkö Susanna tällaista kontrollifriikkiä bridezillaa?

No tähän me saamme valitettavasti vastauksen vasta sitten myöhemmin, mutta uskon vahvasti että meillä tulee olemaan todella hauskaa yhdessä!

Linkki Susannan nettisivuille löytyy täältä ja Instagram-profiili täältä. Postauksessani käytetyt kuvat on otettu Susannan Instagramista.

Rakkaudella, Venla

2 vastausta artikkeliin “Meidän hääkuvaajamme

  1. Itse tein ihan samoin. Kihlauksen jälkeen aloin seurata monia eri kuvaajia Instagramissa ja odotan jo millaisia hääkuvia tänä vuonna ilmaantuu. Muutama varma vaihtoehto jo on, mutta vielä ei ole laitettu tarjouspyyntöjä.

    Tykkää

    1. Se on kyllä niin hyvä keino löytää itelle mieluisa kuvaaja. Pistää miettimään että miten sitä löydettiin hääalan yrittäjiä ajalla ennen internettiä. Silloin ne varmaan oli aina jotain tutun tuttuja 😄

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s