kuulumiset · matkailu

Uusi nimi, uusi minä

Olen pysytellyt pidemmän aikaa hiljaa blogin puolella, pitkälti inspiraation puutteen vuoksi. Olen myös halunnut ottaa omaa aikaa ja pohtia sitä, haluanko ylipäätään enää kirjoittaa blogiin mitään. Koska olen kuitenkin tunnollinen nainen, haluan saada häätarinamme päätökseen. Mielelläni kerron myös muista asioista, joita elämäämme kuuluu, minkä vuoksi päätinkin nyt kertoa kuulumisia kuluneen 1,5 kuukauden ajalta.

Olemme saaneet odotella hääkuvia yli kuukauden verran, joten en ole yrittänytkään kirjoittaa mitään häistämme ennen sitä. Kuvat ovat kuitenkin nyt tulleet ja haluan päästä jakamaan hääpäivämme yksityiskohtia teidän kanssanne. Kuvia on todella outo katsoa jälkikäteen, koska tuntuu, kuin katselisin jonkun toisen kuvia. Kuvista ei välity se stressi ja ajatukset, joita koin hääpäivänä. Tuntuu myös oudolta nähdä itsensä lähes joka kuvasta, joita on muuten yli 1000 kappaletta.

Kirjoitin aiemmin lyhyesti omista tuntemuksistani häidemme suhteen. Ajatukset eivät ole muuttuneet miksikään, mutta olen saanut jonkintasoisen mielenrauhan asian kanssa ja siirtynyt elämässä seuraavaan vaiheeseen. Olen iloinen, että saimme viettää hääjuhlaamme läheistemme kanssa, mutta myös siitä, että häät ovat nyt ohi ja voin keskittyä muihinkin asioihin. Meillä on luvassa tulevaisuudessa vielä häämatka, jonka ajankohtaa ja kohdetta emme ole vielä koronan vuoksi päättäneet. Sitä odotan kyllä todella innolla, vaikkakin kaikki on vielä epävarmaa niin kauan kuin pandemia vallitsee maailmalla.

Kävimme noin 1,5 viikkoa sitten pienellä häämatkalla Kolilla. Emme olleet suunnitelleet sitä sen kummemmin vaan päätimme pari päivää aikaisemmin varata hotellihuoneen ja vuokrata auton. Oli ihana päästä nauttimaan kahdestaan luonnosta ja kylpylähotellin tarjonnasta pariksi päiväksi. Silti tuntuu, että olen edelleen loman tarpeessa. Kesäloma jäi mitättömän lyhyeksi hääsuunnittelujen vuoksi ja minusta tuntuu, että tarvitsisin aikaa nollata ja olla vaan. Siksi olenkin toivonut töistä palkatonta syyslomaa ja pääsemme lokakuun alussa taas pohjoiseen melkein kahdeksi viikoksi.

Olin jo heti häiden jälkeen varannut ajan kampaamoon, jotta saan hiuksiini jotain uutta ja erilaista. Niimpä marssin toissapäivänä kampaajani Nellin luokse toiveissa uusi tyyli. Halusin radikaalin muutoksen ja jotain erikoisempaa, joten päätin jättää valinnan Nellin käsiin. Kerroin ensin että pituudesta saa ottaa ainakin puolet pois. Minulla oli myös muutamia väriehdotuksia mielessä, mutta päätin olla näyttämättä mitään kuvia puhelimestani. Ja Nelli taikoi minulle aivan ihanan polkkamittaisen pinkin tukan! Rakastan näitä hiuksia yli kaiken! Olen todella kaivannut lyhyiden hiuksien helppoutta!

Häiden jälkeen jatkoimme kesken jäänyttä asunnonmetsästysprojektia. Otimme siihen vauhtia Tuusulan asuntomessuilta, joista olisin halunnut kirjoittaa blogiinkin kokonaisen postauksen, mutta aika ei ollut vain sopiva. Kerron kuitenkin lyhyesti, että mielestäni asuntomessut olivat todella onnistuneet tänä vuonna. Oli mukava nähdä taas todella erilaisia kohteita, joissa oli tehty persoonallisia ratkaisuja. Oma suosikkini oli kohde nro 30 nimeltään Jämerä Salmiakki juurikin sen persoonallisuuden vuoksi. Koti oli moderni, mutta kotoisa ja lämminhenkinen.

Elokuun puolivälissä vastaamme tuli asunto, joka vaikutti juuri sopivalta meille. Kyseessä oli kerrostalokolmio, joka valmistuu Espoon Tapiolaan vuoden päästä. Rakennusvaihe oli vielä niin alussa, että pintamateriaaleihin pystyi vaikuttamaan. Niimpä päätimme tarttua tilaisuuteen ja ostimme tämän asunnon itsellemme! Olemme siis virallisesti ensiasunnon omistajia! Syyskuu onkin nyt kulunut hyvin pitkälti uudesta asunnosta haaveillen ja sisustusta suunnitellen. Meillä on kuitenkin vielä pitkä odotus edessä, joten olemme aloittaneet sisustusrahaston kerryttämistä. Haaveissani on ainakin uusi täysikokoinen sänky (nykyisemme on vain 160 cm leveä), uusi ruokapöytä ja uusi sohva.

Olen todella innoissani syksyn tulosta, sillä se on lempivuodenaikani. Uudet alut ovat syksyn ominaismerkki ja siksikin olen todella inspiroitunut astumaan uuteen rouvaelämään. Olen jo aloittanut siitä, että asunto, hiukset ja vaatekaappi on laitettu uusiksi. Mitähän sitä seuraavaksi keksisi?

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s