häät

Love me do -häämessut 19.-20.1.2019

Pääsy messuille saatu vuoden hääblogi -äänestyksen vuoksi. Myös yhdet Miraque-magneettiripset sekä blogimiitin lahjakassi on saatu osana vuoden hääblogi-äänestyksen blogimiittiä.

Viime viikonloppuna koittivat vihdoin kauan odotetut Love me do -häämessut Helsingissä Kaapelitehtaalla. Vietin siellä kaksi päivää, lauantaina kierrellen Samun kanssa ja sunnuntaina blogimiitissä muiden hääbloggaajien kanssa. Ajattelin kertoa melko lyhyesti messuista ja hieman enemmän omasta näkökulmastani ja siitä mitä sain irti messuista, sillä tiedän että muilta bloggaajilta löytyy varmasti kunnon selostus, jos sellainen kiinnostaa teitä lukijoita. Mutta siis tässä viikonloppu minun näkökulmastani valtavan kuvapläjäyksen kera.

Lauantai

Aloitimme Samun kanssa kiertelyn aikaisin, jotta ihmismäärä olisi vähäisempi ja pääsisimme pois aikaisemmin. Olin yllättävän häkeltynyt kaikesta, sillä osastoja oli todella monta ja kaikki oli uutta ja jännittävää. Päätimme aluksi vain kiertää koko alueen läpi, jotta näkisimme mitä kaikkea oli tarjolla.

Nopea kierroksemme kestikin yllättävän kauan, sillä pysähdyimme todella monelle osastolle osallistumaan arvontoihin ja juttelemaan. Mukaan tarttui e-kirja The Wedding Dress Book: Finding the Perfect Look Heili Bridalilta, joka näytti ja kuulosti aivan ihastuttavalta. Heidän osastonsakin yhdessä By Laura Darth:n kanssa oli niin kaunis! Toinen suosikkiosastoni oli Maison Helsinki, joka oli täynnä vaaleanpunaista, kukkia ja ranskalaistyylistä luksussisustusta sekä tekokirsikkapuita! Maison Helsingin osastolta löysimme itsellemme mahdollisesti tuolit häätilaamme, mistä olin ikionnellinen.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen teimme hääpukukierroksen pysähtyen kaikkien pukuliikkeiden osastoille tutkimaan morsiuspukuja, miesten pukuja ja morsiusneitojen mekkoja. Valikoimaa oli todella paljon ja ihastuinkin muutamaan mekkoon. Olin kuitenkin päättänyt olla kokeilematta mitään vielä, koska halusin ensimmäisen kerran olevan erityinen ja halusin tärkeiden ihmisten olevan mukana. Lisäksi en tietenkään halunnut Samun näkevän minua häämekossa etukäteen.

Mekkoshoppailujen jälkeen meillä oli jo aivan hirvittävä nälkä, sillä olimmehan ehtineet pyöriä messuilla jo neljä tuntia. Haimme ruokaa sisällä olevasta kojusta, sillä se oli helpoin valinta. Täytetty leipä oli todella herkullinen, mutta aivan valtavan suuri, joten laitoin loput siitä käsilaukkuun talteen, koska miksikäs ei.

Ruoan jälkeen meille iski pienoinen kooma, mutta päätimme vielä pysyä suunnitelmissa ja kiertää koruosastot läpi ja sovitella vihkisormuksia. Samukin oli lupautunut ensimmäistä kertaa sovittamaan sormusta, joten pakkohan se nyt oli jatkaa kierrosta. Sormusshoppailu osoittautui kaikista tuotteliaimmaksi, sillä ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen löysin sormusmallin, josta pidin kovasti! Olin aloittanut testailun jo syyskuussa ja käynyt varmaan kaikki Oulun korukaupat läpi, mutta mikään kokeilemistani sormuksista ei tuntunut oikealta. Nyt lopulta löysin mallin, josta pidän. Myös Samu tykästyi erääseen kokeilemaansa malliin, joka sopi hänelle erittäin hyvin. Korujen shoppailu oli siis erittäin menestyksekästä, vaikka emme vielä uskaltaneetkaan ostaa sormuksia. Lähdimme messuilta kotia kohti noin neljän aikaan viiden tunnin kiertelyn jälkeen.

Sunnuntai

Minulla oli todella aikainen herätys sunnuntaina, kun suuntasin kohti Kiasmaa, josta Kovasen kyyti veisi meidät bloggaajat messupaikalle klo 9.30. Olo oli jännittynyt, mutta hyvällä tavalla. Huomasin kyllä nopeasti, että muut tunsivat toisensa jo melko hyvin entuudestaan muiden häätapahtumien kautta. Se taisi ujostuttaa minua hieman, mutta kaikki vaikuttivat kyllä todella mukavilta ihmisiltä.

Heti aluksi kun pääsimme messupaikalle, saimme mennä All Walls Collectiven osastolle kuvattavaksi. Oli hauskaa olla mallina ja koittaa sulautua teokseen. Kuvassa poseeraan Tahdon sanoa tahdon -blogin Saran kanssa. Lyhyen mallikeikan jälkeen pääsimme herkuttelemaan brunssilla, joka oli aasialaisvaikutteinen ja maistui aivan taivaallisen hyvältä. Brunssin meille oli valmistanut KP Catering. Ruoka olikin ehkä päivän paras osuus. Pitää muistaa häitäkin varten sitten panostaa ruokaan, sillä mikään ei ole ihanampaa kuin hyvä ruoka.

Ruoan jälkeen lähdimme katsomaan kotimaista häämuotinäytöstä. Olin todella innoissani, sillä en ole koskaan aikaisemmin käynyt muotinäytöksessä ja lisäksi saimme istua VIP-paikoilla eturivissä. Siinä väkisinkin tunsi itsensä vähän tärkeäksi. 😉 Muotinäytöksessä oli aivan upeita pukuja ja vähitellen pukuinnostus alkoi tarttua itsellekin. Että joku päivä minäkin saan laittaa tuollaisen upean luomuksen päälleni. Ja kyllähän siinä vilahti muutama ihanuus, jotka olisin voinut ottaa vaikka heti!

Muotinäytöksen jälkeen vuorossa oli magneettiripsien workshop. En ollut aikaisemmin käyttänyt magneettiripsiä, mutta tiesin periaatteen, jolla ne toimivat. Yritys magneettiripsien takana oli Miraque ja ihastuin koko heidän tuotevalikoimaansa välittömästi, sillä kaikki oli ruusukultaa. Workshopin jälkeen kävin heidän osastollaan tutkimassa muita tuotteita ja vaihtamassa magneettiripseni näyttävämpiin. No mukaan tarttui ripsien lisäksi heidän meikkisivellinsarjansa sekä uusi ripsentaivutin ja sain vielä kaupanpäälliseksi ihanan säilytysrasian, jossa oli peili. Kiitos Miraque!!

Illan lopuksi luvassa oli kansainvälinen muotinäytös ja vuoden hääblogin valinta. Muotinäytöksessä huomasin kyllä, miksi Morilee on Suomessa yksi suosituimmista mekkovalmistajista, sillä ihastuin joka ikiseen Morileen mekkoon. Niistäkin olisin voinut ottaa mukaani minkä tahansa. En malta odottaa, että pääsen sovittamaan niitä itse!!

Vuoden hääblogiksi julistettiin Mon Rêve d’Amour! Onnea Sarah!! Onnittelut myös Kristalle ja Elisalle, jotka voittivat Median suosikin ja Kunniakirjan! Oma blogini sijoittui äänestyksessä seitsemänneksi ja sain yhteensä 129 ääntä! Kiitos miljoonasti jokaiselle joka äänesti blogiani! Olen todella otettu että noinkin moni pitää blogistani!

Mukaan lähti vielä messuilta lahjakassit, jotka olivat täynnä kaikkea ihanaa mm. Calligraphenilta. Olen niin kiitollinen ja onnellinen tästä messuviikonlopusta, sillä se oli yksi elämäni hienoimmista! Oli myös aivan mahtavaa tavata uusia bloggaajakavereita ja tutustua kaikkiin. Parasta mitä näiltä messuilta kuitenkin sain, oli juurikin se mitä tulin hakemaan; inspiraatiota. Nyt vaan innolla häitä eteenpäin!

Rakkaudella, Venla

3 vastausta artikkeliin “Love me do -häämessut 19.-20.1.2019

  1. Oli kiva tavata ja toivottavasti päästään jutustelemaan lisää myös tulevissa häätapahtumissa! Porukkaan sulautuu nopeasti ja ensi kerralla sullakin on monta tuttua kasvoa vastassa. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s