muut

Tammikuun shoppailut

goodie bagin sisältö on saatu lahjaksi hääblogimiitistä love me do -messuilta

Tammikuussa on tullut osteltua vähän tavallista enemmän, joten ajattelin jakaa ostoksiani täällä blogin puolella. Kun on säästökuurilla häitä varten, harvemmin tulee ostettua itselle mitään kivaa. Mielestäni on välillä ihan hyvä kuitenkin palkita itseään ahkerasta työstä ja ostaa itselle jotain. Olen laittanut postauksen kuviin linkit kaikista tuotteista hintoineen, jos vaikka kiinnostuttekin shoppailemaan.

Tammikuun alussa en juurikaan shoppaillut muuta kuin Pepelle koiratarvikkeita, mutta Helsingissä tilanne sitten karkasi vähän käsistä. Aina kun tulee käytyä Helsingissä, minulla on kaksi must-see kauppaa, joissa on ihan pakko käydä ja lähes aina sieltä tarttuu jotain mukaan. Nämä ovat Zara ja Lush. Tälläkin kertaa ne saivat minut houkuteltua tuhlaamaan.

Neule: Zara 9,95€ (alkup. 29,90€)

Zaralta löysin pari ale-tuotetta, vaikka oli jo tammikuun puoliväli ja parhaat ale-löydöt olivat jo menneet. Mukaan tarttui tämä leopardi-toppi ja musta neule. Kun eläinprintit tulivat syksyllä taas muotiin ja kaupat olivat täynnä niitä, en innostunut kokeilemaan mitään, vaikka olen jo pitkään haaveillut kivasta leopardikuvioisesta paidasta. Nyt sitten löysin tämän topin, joka oli tosi kivannäköinen ja edullinenkin. Tämä musta neule taas tarttui mukaan aivan viime tipassa matkalla kassalle, koska se ei ollut pahanhintainen ja ihastuin yläosan jalokivikoristeisiin. Neuletta en valitettavasti löytänyt enää nettisivuilta niin en voinut laittaa linkkiä siihen.

Zaralla kuitenkin innostuin tekemään myös uutuus-ostoksia. Löysin toisen leopardikuvioisen paidan, josta pidin ja jonka olin aikaisemmin syksyllä nähnyt yhden lempibloggaajani Josien päällä. Tällaiset kevyet ja usein sifonkiset kauluspaidat kuuluvat olennaisesti tyyliini, joten en ollut yllättynyt että tämä paita houkutteli minua. Erityisesti pidän siitä siksi, että se on väriltään enemmän lumileopardin värinen, mikä tekee siitä monikäyttöisemmän ja hieman hillitymmän kuin ruskeasta leopardikuviosta. Toinen uutuus-paita, jonka ostin Zaralta, oli tämä kamelinruskea neule, jonka kaula-aukossa on valkoista röyhelöä. Olen pitkään etsinyt sopivaa paitaa tässä värissä ja pidin kaula-aukon tyttömäisestä yksityiskohdasta. Yleensä en koskaan osta paitoja, joissa on näin korkea kaula-aukko, mutta tämä näytti kivalta päällä, joten se oli pakko saada.

Löysin myös siis Lushista jotain kivaa, nimittäin suosikkikasvonaamioni. Tämä ihanuus on ehdoton must-have aina vieraillessani Helsingissä. Mikään ei kosteuta kasvojani samalla tavalla ja elvytä kuivunutta talvi-ihoani kuin tämä kasvonaamio. Lisäksi se tuntuu ihanalta kun levitän sen kasvoille suoraan kylmänä jääkaapista (tuorenaamiot pitää säilyttää kylmässä) ja tuoksuu ihanasti mustikalta. Maailman paras kasvomaski!

Rintaliivit ja pikkuhousut: Cubus 12,95€ (rintaliivit) ja 5,95€ (pikkuhousut)

Tässä kuussa tuli ostettua myös toinen kevyt kauluspaita Cubukselta. Himoitsin tätä uutuutta heti kun sen näin, mutta alunperin toisessa värissä. Kyseisessä paidassa raidat olivat valkoisia ja vaaleanvioletteja. Mutta väri ei sopinutkaan minulle ollenkaan, joten päädyin tähän tummansini-valkoiseen versioon. Cubuksen alusvaatteet ovat aina olleet suosikkialusvaatteitani, joten ei ole yllätys että mukaan lähti myös niitä. Tällä kertaa täydensin vähän vaatekaappiani puuvillaisilla rintaliiveillä ja siihen sopivilla alusvaatteilla. Tai siis tiedättekö sen tunteen, kun aina alusvaateostoksilla tarttuu siihen pitsiseen versioon, koska ne ovat nätimmät. Vaatekaapissani oli selkeä aukko perus t-paitarintaliiveille, jotka ovat pehmeät ja mukavat päällä, eivätkä varmasti näy t-paidan tai topin läpi.

Aikaisemmin mainitsemani bloggaaja Josie innosti minua myös tilaamaan netistä tämän River Islandin playsuitin. Uskon että moni voi samaistua, kun sanon, että pikkujoulukaudella tuntui taas että kaapissa ei ole mitään kivaa päällepantavaa. Niimpä päätin hankkia itselleni hieman jotain bilevaatetta. Sattumoisin muistin, että tämä playsuit oli ennen joulua ollut yksi himotuimmista ostoksistani ja suunnistin River Islandin sivulle katsomaan, josko se olisi alennuksessa. Alkuperäinen hinta nimittäin oli päätähuimaava 87 euroa! Onnekseni se olikin alennuksessa hintaan 30 euroa ja kokojakin oli vielä jäljellä. Tilaukseni ei ole vielä saapunut, lähipäivinä sen pitäisi tulla. Toivottavasti se on yhtä ihana kuin mitä luulen!

Häämessuilta Helsingistä tuli ostettua edellisessä postauksessa mainitsemaltani yritykseltä Miraquelta meikkisivellinsarja ja siihen sopiva ripsentaivutin. Olin jo ennen reissuunlähtöä päättänyt, että on aika ostaa uusi ripsentaivutin ja kun törmäsin messuilla tähän ruusukultaiseen versioon, se oli pakko saada. Siveltimiä en varsinaisesti tarvitse enempää, mutta ne vaan nyt näyttivät niin näteiltä, että ne tarttuivat mukaan. Kaupanpäälliseksi sain vielä kauniin samaa ruusukultaista sävyä olevan säilytysrasian ja bloggaajalahjaksi saadut magneettiripset, jotka mainitsin siis edellisessä postauksessani.

Messuilta blogilahjaksi saatu goodie bag

Lopuksi vielä lyhyt katsaus tavaroista, jotka sain lahjaksi blogimiitistä. Suurimman osan meille lahjoitti Calligraphen, jolta siis löytyvät kaikki nämä juhlatarvikkeet. Kassi sisälsi mm. ilmapalloja, kertakäyttölautasia, pillejä ja konfettitykin. Lisäksi kassissa oli vitamiineja ja Viking Linen lahjakortti. Messuilta saimme myös Ilona Luonkos -öljypuhdistuskakun, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Odotan sitä kyllä mielenkiinnolla!

Muistakaa kaikki ihanat ihmiset, että ansaitsette joskus vähän hemmottelua itseltänne. On ihan ok ostaa välillä jotain kivaa, josta tulee hyvä mieli!

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s