häät

Suomen häämessut Oulussa 2.2.2019

Kaupallinen yhteistyö: Suomen häämessut

Lauantaina kävimme kiertelemässä Suomen häämessuilla Oulussa ja tällä kertaa sain Samun lisäksi mukaani kaasoni Sofian, kaksi morsiusneitoani Milkan ja Natalian sekä äitini. Meitä oli siis aikamoinen joukko. Messuilla oli ihana päästä taas keskelle häähuumaa varsinkin kun mukana oli huippu porukka nauttimassa messutunnelmasta!

Kuten viimeksikin Helsingissä Love Me Do -messuilla, olin alussa hämmentynyt ja jopa ahdistunut ihmisten ja eri osastojen määrästä. Lisäksi tällä kertaa oli hankalampaa tehdä toimintasuunnitelmaa, sillä meitä oli niin monta. Saavuimme kuitenkin paikalle sen verran myöhään, että emme ehtineet paljon kierrellä ennen muotinäytöstä, joka alkoi klo 12. Ehdimme kuitenkin nopeasti pysähtyä Kultajousen osastolla sovittelemassa sormuksia sekä Glamour Oulun osastolla hypistelemässä mekkoja. Yksi mekoista oli niin ihana, että olisin jopa voinut sovittaa sitä, mutta pysyin päätöksessäni sovittaa mekkoa vasta sitten kun kaikki halukkaat morsiusseurueestani pääsevät paikalle.

Saimme todella hyvät seisomapaikat muotinäytöksen lavan edestä. Muotinäytös oli todella upea ja oli kiva päästä kommentoimaan mekkoja yhdessä tyttöjeni kanssa. Mielestäni oli todella hienoa, että muotinäytöksessä esiteltiin erilaisia mekkoja laidasta laitaan, niin että jokaisen makuun löytyi jotain. Näimme lavalla myös muutamia miesten pukuja ja morsiusneitojen juhlamekkoja. Itsekin ihastuin yhteen häämekoista ja sain hieman ideaa myös tytöiltä mekon malliin ja väriin liittyen.

Muotinäytöksen jälkeen jatkoimme kiertelyä. Pisimpään pysähdyimme sormusosastoille, joissa sovittelin sormuksia kunnolla. Vaikka olin jo Love Me Do -messuilla luullut löytäneeni mieluisen sormuksen, oli mukava saada kokeilla niitä uudestaan ja kuulla tyttöjenkin mielipiteet. Ja totta puhuen, äidin mielipidehän se oli kaikista tärkein. Ja niinhän siinä kävi, että (yllätys, yllätys) äiti ei pitänytkään minun suosikkisormuksestani. Ja tavallaan ymmärrän kyllä miksi. Mutta nyt olen taas palannut alkupisteeseen, enkä osaa sanoa mitä haluan sormukseltani. Onneksi on aikaa vielä kokeilla eri sormuksia vaikka tuhat kertaa.

Jännittävää ja erilaista messuilla oli mielestäni se, että siellä esiteltiin myös rasvaimua ja muita kosmeettisia toimenpiteitä Plastic Surgery Centerin toimesta. Vaikka tiedän, että kaikilla on siitä vahva ja usein negatiivinen mielipide, olin kiinnostunut. Olen aina inhonnut käsivarsiani ja roikkuvia allejani, joten kun näin heidän esitteensä, harkitsin todellakin ajan varaamista. Ajan varaaminen jäi nyt toistaiseksi tekemättä, mutta otin esitteen mukaan ja aion tutustua siihen myöhemmin rauhassa. Jos liikuntakuuri ei auta, on hyvä tietää, että minulla on muitakin vaihtoehtoja.

Messujen tila oli todella kaunis ja hyvin järjestetty mielestäni. Katosta riippuvat kristallivalaisimet ja lattiaa peittävät siniset matot saivat tapahtuman tuntumaan erityiseltä ja huokumaan tiettyä eleganssia ja ylellisyyttä. Pidin myös siitä miten laaja valikoima osastoja ja eri esittelijöitä messuilla oli. Vaikka tällä kertaa meillä oli päällimmäisenä mielessä mekot ja sormukset, niin messuilta löytyi myös mm. musiikin, kukkien, meikkien, ruoan, hääpaikkojen ja valokuvaamisen ammattilaisia.

Kiitos hurjan paljon kutsusta Suomen häämessut ja kiitos ihanalle hääseurueelleni, joka minulla oli mukana! Ensi kertaan!

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s