häät

Kihlavideo Valo Filmsin kanssa

Kihlavideo on voitettu Valo Filmsin arvonnasta. Lisäksi yhteistyökumppaneina Floramore ja Pinni & Puuteri
Kaikki artikkelin kuvat: Valo Films

Puoli vuotta sitten sain tietää, että voitin Love me do -messuilla arvonnassa kihlavideon kuvauksen Valo Filmsiltä. Kirjoitin jo aikaisemmin tänä vuonna arvonnan voittamisesta ja ensimmäisestä palaverista tässä blogipostauksessa. Olin tietysti todella innoissani tästä upeasta mahdollisuudesta, sillä meistä ei ole koskaan otettu kunnon parikuvia saati mitään videota. Kävimme kuvaamassa videon heinäkuussa Suomenlinnassa ja saimme lopullisen tuotoksen katseltavaksi kaksi viikkoa sitten.

Kihlavideon suunnittelu alkoi siis puhelinpalaverilla, jossa Ilonan kanssa keskustelimme siitä, millainen video meillä oli toiveissa. Suunnittelimme myös alustavasti kuvaavamme videon kesällä Helsingissä, koska sää olisi mahdollisesti parempi ja tiesimme jo silloin muuttavamme Helsinkiin kesän alussa. Suunnittelupalaverissa Ilona mainitsi myös mahdollisista yhteistyökumppaneista hiusten, meikin ja kukkien suhteen. Olin jo ehtinyt sekunnin verran murehtia tulossa olevaa kampaus- ja meikkipulmaa, joten tämä oli suuri helpotus.

Kesän lähestyessä Ilona vahvisti minulle, että saamme ihanaan kuvaustiimiimme floristiksi taitavan Tanjan Floramorelta. Jos olette seuranneet yhtään häämediaa, olette varmasti nähneet Tanjan upeita luomuksia Instagramissa ja muiden hääbloggaajien blogeissa. Jo alusta asti minulla oli haaveissa kukkaseppele videoon ja Tanja oli mielellään mukana toteuttamassa sitä. Minulla ei ollut kuitenkaan kovin selkeää visiota, joten luotin vakaasti Tanjan ammattitaitoon. Lopputulos olikin aivan upea!

Osaksi tiimiämme vahvistui myös ihana Pinni & Puuterin Niina, joka loihti meikkini ja hiukseni kuvauspäivänä edustavaan kuntoon. Niinan kanssa juttelimme toiveistani lähempänä kuvauspäivää. Kerroin että toivelistallani oli hyvä meikkipohja ja jotain silmiä korostavaa, mutta muuten annoin vapaat kädet. Oli helppo luottaa siihen, että Niina osaa luoda juuri oikeanlaisen meikin, sillä hän on tottunut meikkaamaan morsiamia. Kampauksen päätimme sovittaa kukkaseppeleeseen sopivaksi, joten sain hiuksiini kauniit kiharat.

Sunnuntaina 21.7. Niina saapui meidän pieneen Töölön yksiöömme ja laittoi minut kauniiksi. Asunnossa oli todella kuuma, sillä meillähän ei ole ilmastointia ja sää oli todella lämmin. Loput porukasta saapui asunnollemme ja lähdimme siitä liikkeelle noin klo 18. Olimme sopineet kuvauspaikaksi Suomenlinnan ympäristön, sillä toiveissamme oli jotain merellistä. Siskoni Milka oli myös mukana matkassa Pepen vahtina. Sää oli täydellinen ja muutenkin olosuhteet aivan ihanat. Pääsimme kuvaamaan juuri sopivaan aikaan ilta-auringon paistaessa ja kuvista tuli aivan upeita. Kuvasimme muutamassa eri paikassa saarella, jotta saimme erilaisia ympäristöjä videolle. Onneksi Suomenlinnan ympäristö oli kuvaajille jo entuudestaan tuttua, niin säästimme siinä hyvin aikaa.

Lähdimme takaisin kohti Helsinkiä noin yhdentoista aikaan, kun aurinko oli laskenut ja valoisa aika oli tullut päätökseensä. Koko illan tunnelma oli ollut kuin unesta. Kaikki oli ympärillä kaunista ja seesteistä. Oli helppo keskittyä olemaan kuvattavana Samun kanssa, sillä tuntui kuin olisimme olleet kahden. Kiitos tuhannesti ihanalle Valo Filmsille tästä lahjasta! Lämmin kiitos myös Tanjalle ja Niinalle, että sain tuntea itseni erityisen kauniiksi sinä iltana!

Tässä siis lopullinen kihlavideo!

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s