kuulumiset

Uusi vuosi 2022

Kuten varmasti olette huomanneet, blogini on taas muuttanut ulkonäköään. Aktiivisemman hääbloggaamisen jälkeen päätin siirtyä huolettomampaan tapaan ylläpitää blogiani, koska en halunnut kuitenkaan kokonaan luopua blogistani. Teille lukijoille muutos on hienovaraisempi, mutta toivon että pidätte myös blogin uudesta ulkomuodosta. Mietin myös hetken aikaa blogin nimen muuttamista, mutta suurimmaksi osaksi sentimentaalisista syistä halusin jättää sen alkuperäiseen muotoonsa. Toivon että blogini tuottaa iloa lukijoilleni myös jatkossa ja että erityisesti häitään suunnittelevat tai muut hääintoilijat saavat jakamistani kokemuksista jonkinlaista apua tai henkistä tukea.

Muuton jälkeen elämä on keskittynyt pääasiassa uuden asunnon laittamiseen ja töissä käymiseen. Nyt asunto alkaa jo olla mallillaan muutamaa pientä säätöä lukuunottamatta. Minulla on kuitenkin oman asunnon sisustuksessa sellainen asenne, että valmista tästä ei tule varmaan koskaan. Se, että asunto on oma, houkuttelee tekemään jatkuvasti pieniä muutoksia ja pintaremonttia. Haluaisin kuitenkin jossain vaiheessa esitellä asunnon kunnolla, kun se omassa mielessäni valmis siihen. Tässä kuitenkin jo pieni ”sneek peek” olohuoneesta ja makuuhuoneesta.

Kuten moni on saattanut somesta huomata, suoritin loppuvuoden ja tammikuun aikana autokoulun Maken Autokoulussa. Sain ajokortin tasan kolme viikkoa sitten kun inssiajo meni heti ensimmäisellä yrittämällä läpi. Ajokoulussa oli kivaa, mutta se oli todella aikaa vievää hommaa. Jokainen vapaapäivä tai vapaa hetki meni ajotuntien ja teoriatuntien suorittamiseen. Arvostukseni työn ohella opiskelevia (tai toisin päin) kohtaan nousi huimasti tämän lyhyen opiskelujakson myötä. Mutta nyt se urakka on ohi ja pääsen huristelemaan muun liikenteen seassa. Viime viikolla ajoin ensimmäistä kertaa yksin Helsingin liikenteessä ja vaikka se ei mennyt ihan täydellisesti, selvisin ilman suurempia vaaratilanteita. Nyt en malta odottaa, että tulee kesä ja pääsen tekemään road trippejä läpi Suomen!

Syksyllä muuton yhteydessä ja ajokoulun alkaessa kärsin ahdistuksesta, stressistä ja kausimasennuksesta. Eläminen ylipäätään tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta ja raskaalta. Vuodenvaihteen jälkeen sain enemmän vapaa-aikaa ja laitoin asioita parempaan tärkeysjärjestykseen. Otan siis enemmän aikaa itselleni ja opettelen hallitsemaan stressin tunnetta terapeutin kanssa. Meillä jokaisella on jotain kehitettävää ja itse haluan varmistaa, että tunnistan omat kehityskohteeni ja teen niiden kanssa töitä jo nuoresta lähtien, jotta saisin mahdollisimman hyvät avaimet tulevaisuutta varten. Tällä hetkellä stressin aiheuttamien tuntemusten ja ajatusten työstäminen on minulle tärkeää ja toivottavasti voin jatkossa auttaa myös muita niiden kanssa.

Päätimme noin viikko sitten lähteä talvilomalla ulkomaille, koska hetki oli siihen sopiva ja hinnat edulliset. Matkakohteeksi valitsimme Lontoon, koska se on minulle entuudestaan tuttu paikka ja siellä on kiva käydä ympäri vuoden. Toinen vaihtoehtomme oli Italia tai Ranska, mutta siellä on paljon tiukemmat koronarajoitukset ja mukavampi mennä vasta myöhemmin keväällä kun on lämpimämpää. Tämä on meidän ensimmäinen matkamme sitten Luxemburgista paluun kesällä 2018. Samu ei ole aikaisemmin käynytkään Lontoossa ja en malta odottaa että pääsen näyttämään hänelle paikkoja! Koronan suhteen kaikki pitäisi olla helppoa, sillä meillä on maskit mukana ja kaksi rokotetta molemmilla. Matkamme on tulossa maaliskuun ensimmäisellä viikolla, joten siihen ei olekaan aikaa enää kuin muutama viikko.

Eilen vietettiin ystävänpäivää ja haluankin vielä tätä kautta sanoa kaikille lukijoille ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! ❤

Rakkaudella, Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s